Day One

Day One is een Media-PR-Marketing bureau, gevestigd in Roeselare en Hoofddorp (Nederland).  We specialiseren ons in het op maat aanbieden van Media-PR-Marketing advies en de uitwerking ervan, specifiek naar de wensen van de klant. Op dagdagelijkse basis creëren en begeleiden we entertainmentcampagnes voor onze klanten en daarbij focussen we ons op de hele hedendaagse marketingmix: traditionele en programmatic mediacampagnes, PR-activatie, influencermarketing, eventmanagement, brand activation, social media management, third party partnerships…

Met klanten als Warner Home Entertainment, Kinepolis Film Distribution, Kinepolis Group, Cartoon Network, Mattel, MGA Entertainment, Warner Bros. Interactive Entertainment, Bethesda Softworks, Bandai Namco, Xbox… zijn we gepokt en gemazeld in de entertainmentbranche. We houden natuurlijk ook steeds vinger aan de pols in aanpalende sectoren.

De functie

We zoeken een REPORTING & JUNIOR PR EXECUTIVE voor het kantoor in Roeselare die ons kan bijstaan bij de punctuele opvolging van coverage rapportage voor onze verschillende klanten. Kortom gaat het om het dagdagelijks verzamelen van verschenen coverage rond PR-activaties, influencer samenwerkingen, gamesmedia, artikels, social postings… en dit verwerken in de juiste coverage template op maat van de klant. Deze rapportage is het bewijs van onze activiteiten voor die klanten en moet op regelmatige basis heel punctueel gerapporteerd worden aan hen. Daarnaast bevat de functie ook een ondersteunende logistieke tak wat betreft onthaal, postservice en het up-to-date houden van het contactenbestand voor het kantoor en een ondersteunende PR-tak voor de opvolging van PR-projecten en het versturen van persberichten. Een leuke job voor starters en een perfect begin van een boeiende carrière voor mensen met een natuurlijke interesse in entertainmentproducten als videogames, films, tv-series, speelgoed…

Het takenpakket

Als REPORTING & JUNIOR PR EXECUTIVE zal je job het volgende inhouden:

  • Je hoofdtaak is het dagdagelijks opvolgen van alle coverage die verschenen is rond onze verschillende klantenprojecten, en je verwerkt die nauwgezet en heel punctueel in rapportering voor de klanten.
  • Je staat daarnaast in voor het beheer van de logistieke taken op kantoor: onthaal, postservice, contactenbestand up-to-date houden, stockbeheer klantenproducten en samples.
  • Je staat ook in voor het opstellen en uitsturen van persberichten en volgt deze nadien pro-actief op in functie van te behalen coverage.
  • Je ondersteunt het team bij verschillende PR-projecten.

Het profiel

Je bent een zeer punctueel en correct persoon die de zaken meteen kan aanpakken. Een multitasker met een positieve assertiviteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel over je jobuitvoering. Je bent sterk in sociale media en kan goed functioneren in teamverband, maar je kan ook autonoom werken.

Je hebt een natuurlijke interesse voor de entertainmentsector op zich en de afgeleide producten, zoals videogames, film, tv-series, speelgoed…

Zelf ben je ook taalvaardig en spreek en schrijf je Nederlands, Frans en Engels. Uitstekende en foutloze kennis van geschreven en gesproken Nederlands, Frans en Engels is een must.

Je bent bij voorkeur afkomstig uit of woont momenteel in regio West-Vlaanderen of Groot-Roeselare.

Ons profiel vereist minimaal een bacheloropleiding.

Solliciteren

Voel je je geroepen voor de job, stuur dan jouw CV met motivatie naar info@dayonempm.be en misschien contacteren we je wel voor een gesprek.

www.dayonempm.be 

www.facebook.com/dayonempm/

www.instagram.com/dayonempm_/

Day One is hiring!

 

Day One MPM is looking for a Reporting & Junior PR Executive! A cool job for young foals looking for a first job,  who have a wide interest in our clients’ products.

Check the vacancy on the left to see if it matches your description and who knows we’ll be sitting across each other very soon.

Have a nice Day (One)!

Download pdf
Back