01.10.2017

Cartoon Network zoekt én vindt officiële vlogger voor Vlaanderen!

Tibe Debunne uit Lochristi alias EKAO is verkozen tot officiële Cartoon Network Vlogger! De 12-jarige Tibe is de winnaar van CN Vlog It, de online wedstrijd waarin televisiezender Cartoon Network de afgelopen weken op zoek ging naar de nieuwe, officiële vlogger voor Vlaanderen! Als winnaar van de competitie krijgt Tibe onder andere als eerste toegang tot exclusieve Cartoon Network events, nieuwe afleveringen van favoriete series om te bekijken en speelgoed, apps en games om te testen.

Deelnemen kon sinds 31 juli via de officiële wedstrijdpagina, waar ook de wedstrijdvoorwaarden en enkele tips gevonden konden worden. Elke week was er een nieuwe uitdaging, en de beste vlogs kregen een plekje op de website en op het Cartoon Network YouTube kanaal. Ingestuurde video’s werden beoordeeld op originaliteit en de beste video’s gingen, telkens na beraad door de jury, door naar de volgende ronde. Er moest deelgenomen worden aan 2 van de 4 uitdagingen.

De drie finalisten speelden begin september uiteindelijk de finaleronde, waarbij ze in een workshop door YouTubers Zenne en Morgane Eyletten klaargestoomd werden voor hun laatste opdracht.

Day One werkte deze campagne uit voor klant Cartoon Network en werkte hiervoor samen met onder andere Kipling.